zondag 6 oktober 2013

Webshop: Kookpunt + winactie!Na een belachelijk drukke periode met verfperikelen en een grote verhuis, is het tijd voor een specialleke. Tijd voor een primeur zelfs! In plaats van over fysieke winkels te schrijven, gaan we het eens over een andere boeg gooien.  Online shopping! Wie houdt daar nu niet van? Iets bestellen waar je lang naar hebt zitten kijken, hebt vergeleken (dat doe ik toch nogal grondig), en dan uitkijken naar die brievenbus… Kleren zijn plezant, maar kookgerief vind ik precies nog iets spannender! Ik heb al eerder bij Dille en Kamille besteld, en dat is me goed bevallen, dus tijd om dat wereldwijde web wat verder te verkennen.
Niet geheel toevallig kwam ik uit bij een Nederlandse site, want ik heb toch vaak het gevoel dat zij ietwat voor op ons zijn, webhopgewijs… Enter Kookpunt!

Die jongens hebben echt een groot assortiment, en niet alleen in keukengerei. Ook toestellen zoals fancypants keukenmachines en foodprocessors, kookboeken, zelfs echt eten!

Ik ben serieus blij met mijn Bosch keukenmachine, maar die mooie beestjes van Magimix en KitchenAid of die planeetmengers (Hollanders met hun rare woorden) kunnen mij ook wel bekoren. Mijn verjaardag is wel nog wat veraf (7 januari, doe gerust zot), maar zo’n cadeautje zou wel serieus plezant zijn…

Ze hebben ook potten en pannen waar ik alleen van durf dromen. Ik kende Demeyere wel, maar Fissler  en De Buyer zijn toch ook mooie voorbeelden.

Ik zag nu ook zelfs van die Green Eggs staan, zoals ik er onlangs één zag bij iemand waar ik meewerkte aan een privé-verjaardagsfeest (ik werk bij in de horeca).  Of Illy koffiemachines, alleen om dat ze zo mooi bij mijn “nieuwe” keuken zouden staan…
Aah een mens kan maar dromen.
Om dat dromen een beetje dichterbij te laten komen, mocht ik van Kookpunt een bestelling maken, kwestie van de shop aan een grondig onderzoek te onderwerpen. Ik bestelde enkele dingen uit complete verschillende categoriën, gewoon om de veelzijdigheid aan te tonen. Ik koos een kookboek (met bakrecepten, wat anders), een flesje oranjebloesemextract (binnenkort toegepast natuurlijk) en een nieuwe klopper (de vorige stond een beetje paraplu, zoals we dat in het Gentse zeggen) van Kitchenaid. Ik moet zeggen, serieus professionele shop is me dat! Ik kreeg een mail om te zeggen dat de bestelling was geslaagd, dan ééntje om te zeggen dat mijn bestelling vertrokken is, om te eindigen met een vriendelijke mail waarin metn wat feedback vraagt, en of alles goed verlopen is. En dat, op twee dagen. Twee dagen! In de envelop met de factuur bleek dat er nog een cadeautje bij zat ook, een deegschraper, een geweldig handig ding.


Omdat Kookpunt en ik willen dat jullie ook kunnen proditeren van die gewelige service en dat tamelijk gigantische aanbod, mag ik een bon van 25 euro weggeven aan één van mijn lezers! Hoe geweldig is dat? Ik dacht het ook ja!
Daar moet je wel iets voor doen natuurlijk, in het leven schijnt alleen de zon voor niets hé jongens.

To do:

1.     In de comments schrijven wat je wel zou willen kopen van op Kookpunt met die 25 euro. Doe eens zot! Vermeld zeker je e-mail en naam, zodat ik je kan contacteren als je wint.
2.     Deze post op Facebook sharen, zodat iedereen met de webshop kan kennismaken (en mijn blog, ahja)!

Dat is alles! Over een week, volgende zondagavond, maak ik de winnaar bekend! Spannend hé…

Met wat vertraging (ik had geen internet door de verhuis) is de winnaar ondertussen verwittigd!

4 opmerkingen:

 1. Gigantisch veel moois zeg op deze site. Teveel om nu allemaal te bekijken. Maar dit item zou ik zeker graag willen aanschaffen: http://www.kookpunt.nl/royal-vkb-wet-dry-organiser-blauw/nl/product/7700/. Handig en past ook qua kleur perfect bij mijn blauwe keuken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan niet kiezen tussen een ijsmachine en een Bamix staafmixer... Maar met jouw sponsoring, kan ik me gewoon allebei aanschaffen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu pas je blog en Kookpunt ontdekt! Maar whoehoe.. wat een ontdekking! Ik ga dit weekend de kokosrotsjes maken! Ze zien er heerlijk uit!
  Enja, een koekendoos in een kokoskleur en van natuurlijk materiaal zou hiervoor toch de max zijn, vind je ook niet! http://www.kookpunt.nl/zuperzozial-biscuit-lover-koektrommel-coconut-white/nl/product/8524
  En de uitleg: 'kan voor alles en niets gebruikt worden!' Dat zijn de beste dingen om te hebben in je keuken, want die komen altijd van pas bij mij ;)

  wendy_schouteden@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 't is waarschijnlijk al hopeloos te laat, maar damn die draadloze, keizerrode staafmixer van KitchenAid zou van pas komen om mijn soepplannen eindelijk eens in soepdaden om te zetten!
  Misschien binnenkort, in jouw nieuwe stulpje? :)

  BeantwoordenVerwijderen